KOCAELİ / DİLOVASI - İMES Organize Sanayi Bölgesi Sercan Sağlam Anaokulu

Ock

İMES OSB Bölge Müdürlüğünün Sponsorluğunda İstanbul Akvaryum'a gezi düzenledik. Oldukça güzel ve farklı balıkları görüp tanıdık. Palyaço balığından, köpek balığına, deniz yıldızından vatoz balığına bir çok balığı tanıyıp öğrendik.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında 'Sevdiğin eşyanı paylaş' etkinliğimiz

SMA TiP1 hastası Elif Bade'ye miniklerimizden destek

OKULUMUZDAN FARKLI ZAMANLARDAN FOTOĞRAFLAR

HAYVANLAR

Çalışkanlıkta örnektir.
Karıncalar hepimize.
Çiçek çiçek gezer arı.
Eşsiz bir tat sunar bize.

Bahçelerde cıvıl cıvıl,
Ötüşür çeşitli kuşlar.
Bin bir renkli kelebekler.
Çiçekten çiçeğe atlar.

ismimizin baş harflerini yazıyoruz

Kas

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE AFET EĞİTİMİ VERİLEREK TATBİKAT YAPILDI.

Kas

Tüm Dünyada ve Ülkemizde kutlanmaktadır.

Dünya Süt Günü kutlamalarının amacı; beslenme açısından büyük öneme sahip olan süt ve süt ürünlerinin tüketiminin artırılması, her yaştan insana süt içme alışkanlığının kazandırılması ve bu konuda kamuoyunun aydınlatılmasıdır.

İMES OSB SER4CAN SAĞLAM ANAOKULU

Okulumuz KOCAELİ-Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi İçerisinde yer almaktadır. okulumuz İMES OSB Tarafından yapılarak 2019 Yılında Milli Eğitim Bakanlığına Devredilmiştir.. Okulumuz 2 sınıf 1 toplantı salonu 1 oyun odası 1 mutfak 4 adet WC. 1 Dinlenme odası 1 adet oyun odasından oluşmaktadır.. okulumuzda 40 öğrenci kapasitelidir.. okulumuzda 1 idareci, 2 öğretmen, 1 danışman personel, 1 hizmetli personel hizmet vermektedir. Okulumuz  İMES OSB personelinin Öğrencileri ve çevre köylerden Öğrenci almaktadır. okulumuzda Milli Eğitim Müfredatının yanında Çocuk Kulübü Çalışmaları ile Öğrenciler desteklenmektedirler.